Am facut prima data lava cake. Nu credeam ca e asa usor 🙂
Ingrediente:
Mod de preparare:
Mergem la cumparat de forme in cazul in care nu avem 🙂
Formele se tapeteaza cu unt pe interior.
Untul, zaharul si ciocolata se topesc pe bain-marie, iar la final se adauga oule unul cate unu, pana cand se creeaza o compozitie uniforma.
Urmatorul pas este adaugarea de faina si umplerea formelor in proportie de 3/4.
Ele se coc in cuptorul preincalzit la 220°C intre 10- 12 minute.
Se lasa 5 minute la racit in forma, apoi se rastoarna pe farfurii individuale, alaturi de zahar vanilat si mix de fructe de padure congelate.
Ingrediente
Indicații
Mergem la cumparat de forme in cazul in care nu avem 🙂
Formele se tapeteaza cu unt pe interior.
Untul, zaharul si ciocolata se topesc pe bain-marie, iar la final se adauga oule unul cate unu, pana cand se creeaza o compozitie uniforma.
Urmatorul pas este adaugarea de faina si umplerea formelor in proportie de 3/4.
Ele se coc in cuptorul preincalzit la 220°C intre 10- 12 minute.
Se lasa 5 minute la racit in forma, apoi se rastoarna pe farfurii individuale, alaturi de zahar vanilat si mix de fructe de padure congelate.