fbpx

Lava cake vegan cu pudră de roșcove, bezea și unt de arahide

AutorMădălina Ulea
DificultateÎncepător

Un lava cake vegan rapid și delicios, făcut la cuptorul cu microunde, fără cacao.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire2 minsTimp Total7 mins

Ingrediente:

 30 g făină
 1 linguriță(e) praf de copt
 2 zahăr brun
 2 pudră de roșcove
 2 g sare
 2 ulei de măsline
 4 lapte vegetal
 ½ linguriță(e) extract de vanilie
 1 bezea
 1 linguriță(e) unt de arahide

Mod de preparare:

1

Ingredientele uscate (făina, praful de copt, zahărul, cacao, sarea) se amestecă după care se adaugă și cele umede (uleiul, laptele și esența).

2

Se toarnă compoziția într-un vas termorezistent și se adaugă topping-urile la alegere, în cazul meu bezeaua și untul de arahide.

3

Timp de 1 minut și 30 de secunde se lasă la cuptorul cu microunde, după care se servește de preferință cald.
Poftă bună!

Ingrediente

 30 g făină
 1 linguriță(e) praf de copt
 2 zahăr brun
 2 pudră de roșcove
 2 g sare
 2 ulei de măsline
 4 lapte vegetal
 ½ linguriță(e) extract de vanilie
 1 bezea
 1 linguriță(e) unt de arahide

Direcții

1

Ingredientele uscate (făina, praful de copt, zahărul, cacao, sarea) se amestecă după care se adaugă și cele umede (uleiul, laptele și esența).

2

Se toarnă compoziția într-un vas termorezistent și se adaugă topping-urile la alegere, în cazul meu bezeaua și untul de arahide.

3

Timp de 1 minut și 30 de secunde se lasă la cuptorul cu microunde, după care se servește de preferință cald.
Poftă bună!

Lava cake vegan cu pudră de roșcove, bezea și unt de arahide