Daca nu ati incercat pana acum drojdia inactiva, este momentul sa o faceti!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curatam cartofii si ciupercile.
Taiem cartofii fasii, iar ciupercile le lasam intregi.
Le punem intr-o tava, adaugam uleiul de masline, ierburile de Provence si usturoiul pisat. Amestecam.
Bagam tava la cuptor, la 200 grade C, pentru 25 de minute. Dupa 10 minute amestecam legumele pentru a se rumeni pe ambele parti.
Scoatem tava din cuptor, lasam la racit cateva minute si apoi adaugam drojdia inactiva.
Ingrediente
Indicații
Curatam cartofii si ciupercile.
Taiem cartofii fasii, iar ciupercile le lasam intregi.
Le punem intr-o tava, adaugam uleiul de masline, ierburile de Provence si usturoiul pisat. Amestecam.
Bagam tava la cuptor, la 200 grade C, pentru 25 de minute. Dupa 10 minute amestecam legumele pentru a se rumeni pe ambele parti.
Scoatem tava din cuptor, lasam la racit cateva minute si apoi adaugam drojdia inactiva.