fbpx

Legume la tigaie cu piept de pui

Autorfit.nutritionn
DificultateÎncepător

Adaugă o sursă de proteină și câteva legume preferate, iar masă este gata.
Consumați zilnic legume și fructe pentru a asigura un aport optim de micronutrienți.
Ciupercile sunt foarte bune în acestă perioadă deoarece, sunt o sursă bună de vitamina D.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total20 mins

Ingrediente:

 100 g piept de pui (cantarit gatit)
 250 g ciuperci champignon (cantarite crude)
 150 g fasole verde (cantarite crude)
 50 g porumb
 3 rosii cherry

Mod de preparare:

1

Se pune tigaia la incins pe aragaz, dupa care se adauga pieptul de pui si se frige pentru 5 minute.

2

Peste acesta se adauga legumele si se calesc impreuna pentru 10 minute, dupa se pune in farfurie.

3

Langa acestea se pun rosiile cherry taiate in 4.

4

Optional se poate adauga un crackers.

Ingrediente

 100 g piept de pui (cantarit gatit)
 250 g ciuperci champignon (cantarite crude)
 150 g fasole verde (cantarite crude)
 50 g porumb
 3 rosii cherry

Direcții

1

Se pune tigaia la incins pe aragaz, dupa care se adauga pieptul de pui si se frige pentru 5 minute.

2

Peste acesta se adauga legumele si se calesc impreuna pentru 10 minute, dupa se pune in farfurie.

3

Langa acestea se pun rosiile cherry taiate in 4.

4

Optional se poate adauga un crackers.

Legume la tigaie cu piept de pui