Legume la tigaie cu piept de pui

Autorfit.nutritionn
DificultateÎncepător

Adaugă o sursă de proteină și câteva legume preferate, iar masă este gata.
Consumați zilnic legume și fructe pentru a asigura un aport optim de micronutrienți.
Ciupercile sunt foarte bune în acestă perioadă deoarece, sunt o sursă bună de vitamina D.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 100 gr piept de pui (cantarit gatit)
 250 gr ciuperci champignon (cantarite crude)
 150 gr fasole verde (cantarite crude)
 50 gr porumb
 3 rosii cherry

Mod de preparare:

1

Se pune tigaia la incins pe aragaz, dupa care se adauga pieptul de pui si se frige pentru 5 minute.

2

Peste acesta se adauga legumele si se calesc impreuna pentru 10 minute, dupa se pune in farfurie.

3

Langa acestea se pun rosiile cherry taiate in 4.

4

Optional se poate adauga un crackers.

Ingrediente

 100 gr piept de pui (cantarit gatit)
 250 gr ciuperci champignon (cantarite crude)
 150 gr fasole verde (cantarite crude)
 50 gr porumb
 3 rosii cherry

Indicații

1

Se pune tigaia la incins pe aragaz, dupa care se adauga pieptul de pui si se frige pentru 5 minute.

2

Peste acesta se adauga legumele si se calesc impreuna pentru 10 minute, dupa se pune in farfurie.

3

Langa acestea se pun rosiile cherry taiate in 4.

4

Optional se poate adauga un crackers.

Legume la tigaie cu piept de pui