O rețetă sănătoasă, gustoasă dar și foarte sățioasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amestecă făina cu sarea și praful de copt după care se adaugă untul răzuit.
Separat se blenduiește spanacul cu apa și se adaugă peste făină.
Se încorporează și se frământă până se obține un aluat ferm și nelipicios. Se lasă la odihnit 15-20 de minute după care se întinde aluatul și se coace într-o tigaie nonaderentă.
Puiul se taie fâșii, se condimentează după plac, eu am pus 2 linguri de ulei de măsline, boia de ardei, usturoi, sare, piper și se lasă la marinat. Se coace într-o tigaie, pe foc mic și cu capac timp de aproximativ 10 minute.
Ouăle se zbat, se amestecă cu verdeața și mozzarella și se coace omleta.
Se împăturesc lipiile cu omleta, puiul și avocado, eu am pus și felii și pisat la care am adăugat sare, piper și zeamă de lămâie.
Ingrediente
Indicații
Se amestecă făina cu sarea și praful de copt după care se adaugă untul răzuit.
Separat se blenduiește spanacul cu apa și se adaugă peste făină.
Se încorporează și se frământă până se obține un aluat ferm și nelipicios. Se lasă la odihnit 15-20 de minute după care se întinde aluatul și se coace într-o tigaie nonaderentă.
Puiul se taie fâșii, se condimentează după plac, eu am pus 2 linguri de ulei de măsline, boia de ardei, usturoi, sare, piper și se lasă la marinat. Se coace într-o tigaie, pe foc mic și cu capac timp de aproximativ 10 minute.
Ouăle se zbat, se amestecă cu verdeața și mozzarella și se coace omleta.
Se împăturesc lipiile cu omleta, puiul și avocado, eu am pus și felii și pisat la care am adăugat sare, piper și zeamă de lămâie.