extrem de rapide și de gustoase.
Ingrediente:
200 gr iaurt grecesc
270 gr faina
3 gr sare
15 ml ulei de masline
Mod de preparare:
1
Amestecam faina cernuta cu sarea, adaugam iaurtul si uleiul si framantam putin pana formam un aluat ferm si nelipicios.
2
Il lasam la odihnit 10-15 minute, dupa care il impartim in 4 bucati.
3
Le intindem si le coacem pe rand intr-o tigaie cu diametrul de 25 cm. Nu necesita ulei pentru coacere.
Ingrediente
200 gr iaurt grecesc
270 gr faina
3 gr sare
15 ml ulei de masline
Indicații
1
Amestecam faina cernuta cu sarea, adaugam iaurtul si uleiul si framantam putin pana formam un aluat ferm si nelipicios.
2
Il lasam la odihnit 10-15 minute, dupa care il impartim in 4 bucati.
3
Le intindem si le coacem pe rand intr-o tigaie cu diametrul de 25 cm. Nu necesita ulei pentru coacere.