Dacă ne-au plăcut atât de mult lipiile pufoase pe care le-am făcut zilele trecute, am mai făcut o tura și am încercat ceva nou la cina! Au ieșit foarte bune!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curățăm cartoful dulce, îl tăiem rondele, punem 2 linguri de ulei de măsline și puțină sare, ii punem într- o tavă și băgăm tava la cuptor pentru 20 de minute, la 200 grade Celsius.
Într-o tigaie încinsă punem fâșiile de piept de pui cu usturoiul pudră, boiaua dulce și o linguriță de dulceață de ardei iute. Amestecăm și lăsăm câteva minute pe foc, pană când se rumenește.
Când puiul este gata îl scoatem pe o farfurie. Punem fâșiile de bacon în tigaie, le ținem câteva minute pe fiecare parte, până când devin crocante. Stropim rucola cu puțin oțet balsamic.
Ungem lipiile cu crema de brânză, punem rucola, pieptul de pui, câte 2 lingurițe de dulceață de ardei iute, cartoful dulce și baconul.
Împăturim lipia și o legam cu o ață. Tadaam! Cina este gata!
Ingrediente
Indicații
Curățăm cartoful dulce, îl tăiem rondele, punem 2 linguri de ulei de măsline și puțină sare, ii punem într- o tavă și băgăm tava la cuptor pentru 20 de minute, la 200 grade Celsius.
Într-o tigaie încinsă punem fâșiile de piept de pui cu usturoiul pudră, boiaua dulce și o linguriță de dulceață de ardei iute. Amestecăm și lăsăm câteva minute pe foc, pană când se rumenește.
Când puiul este gata îl scoatem pe o farfurie. Punem fâșiile de bacon în tigaie, le ținem câteva minute pe fiecare parte, până când devin crocante. Stropim rucola cu puțin oțet balsamic.
Ungem lipiile cu crema de brânză, punem rucola, pieptul de pui, câte 2 lingurițe de dulceață de ardei iute, cartoful dulce și baconul.
Împăturim lipia și o legam cu o ață. Tadaam! Cina este gata!