Nu stiu daca iubiti sau nu pleurotusul, insa in combinatia aceasta sigur o sa vi se para divina!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am incins o tigaie buna in care am pus o lingura cu untura de porc. Am adaugat carnea tocata si am prajit-o pana s-a rumenit frumos pe toate partile. Daca este o carne mai tare, cum a fost si a mea, mai adaugati putina apa si lasati-o sa mai fiarba circa 10 minute cu capacul pus. Am presarat si putina sare peste carne.
Cand carnea s-a patruns mai bine, am adaugat ceapa tocata si m-am apucat sa tai pleurotusul in fasii. Am adaugat apoi si pleurotusul si am mai adaugat putina apa. Am taiat usturoiul in felii si ardeiul kapia, fasii subtiri si lungi si le-am adaugat si pe ele. Am lasat totul la fiert cu capac 10-15 minute.
Intr-un bol, am pus smantana lichida, parmezanul ras, sare si piper plus aproximativ 100 ml apa. Amestecul l-am turnat in tigaie si am amestecat totul foarte bine. Am mai lasat pe foc aproximativ 7-8 minute apoi am adaugat patrunjelul proaspat tocat. Am servit cu mamaliga fierbinte si ardei iute plus muraturi.
Ingrediente
Indicații
Am incins o tigaie buna in care am pus o lingura cu untura de porc. Am adaugat carnea tocata si am prajit-o pana s-a rumenit frumos pe toate partile. Daca este o carne mai tare, cum a fost si a mea, mai adaugati putina apa si lasati-o sa mai fiarba circa 10 minute cu capacul pus. Am presarat si putina sare peste carne.
Cand carnea s-a patruns mai bine, am adaugat ceapa tocata si m-am apucat sa tai pleurotusul in fasii. Am adaugat apoi si pleurotusul si am mai adaugat putina apa. Am taiat usturoiul in felii si ardeiul kapia, fasii subtiri si lungi si le-am adaugat si pe ele. Am lasat totul la fiert cu capac 10-15 minute.
Intr-un bol, am pus smantana lichida, parmezanul ras, sare si piper plus aproximativ 100 ml apa. Amestecul l-am turnat in tigaie si am amestecat totul foarte bine. Am mai lasat pe foc aproximativ 7-8 minute apoi am adaugat patrunjelul proaspat tocat. Am servit cu mamaliga fierbinte si ardei iute plus muraturi.