fbpx

Mac and cheese

AutorRuxfoodie
DificultateÎncepător

Macaroane cu branza in stil american, extrem de cremoase si gustoase.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire40 minsTimp Total1 oră

Ingrediente:

 250 g Macaroane
 250 g Cascaval
 100 g Branza Cedar
 300 ml Lapte
 50 g Faina
 4 Felii Bacon
 50 g Pesmet
 Sare
 Piper

Mod de preparare:

1

Pun la fiert pastele, le fierb 5 minute ca sa fie doar pe jumatate gatite.

2

Intr-o oala cu putin ulei incins, adaug faina si amestec constant cu o spatula pana se formeaza o pasta, dureaza 3-4 minute.

3

Peste amestecul de faina, torn laptele gradual, mixand constant cu un tel, se va forma un sos bechamel. Peste sos adaug branzeturile rase, impreuna cu sare si piper si amestec bine .

4

Peste sosul de branza adaug macaroanele pe jumatate fierte.

5

Intr-o tava , torn sosul de branza cu macaroanele si le dau la cuptor la 200 grade timp de 35 de minute.

6

Intr-o tigaie separata prajesc pesmetul si baconul pana devin crocante.

7

Presar pesmetul peste macaroanele scoase din cuptor.

Ingrediente

 250 g Macaroane
 250 g Cascaval
 100 g Branza Cedar
 300 ml Lapte
 50 g Faina
 4 Felii Bacon
 50 g Pesmet
 Sare
 Piper

Direcții

1

Pun la fiert pastele, le fierb 5 minute ca sa fie doar pe jumatate gatite.

2

Intr-o oala cu putin ulei incins, adaug faina si amestec constant cu o spatula pana se formeaza o pasta, dureaza 3-4 minute.

3

Peste amestecul de faina, torn laptele gradual, mixand constant cu un tel, se va forma un sos bechamel. Peste sos adaug branzeturile rase, impreuna cu sare si piper si amestec bine .

4

Peste sosul de branza adaug macaroanele pe jumatate fierte.

5

Intr-o tava , torn sosul de branza cu macaroanele si le dau la cuptor la 200 grade timp de 35 de minute.

6

Intr-o tigaie separata prajesc pesmetul si baconul pana devin crocante.

7

Presar pesmetul peste macaroanele scoase din cuptor.

Mac and cheese