Mac & cheese cu legume

AutorLovemadeedible
DificultateÎncepător

Rețeta studenției - ușoară, rapidă și ieftină.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total45 minute

Ingrediente:

 90 gr Macaroane
 90 ml Lapte
 50 gr Cașcaval ras
 1 tbsp Făină
 2 Muștar
 1 tbsp Sare
 100 gr Legume congelate (broccoli, conopidă și morcovi)

Mod de preparare:

1

Într-o oală, gătește macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Adaugă legumele congelate în ultimele 5 minute de gătire a pastelor. Scurge apa și acoperă oala cu un capac.

2

Într-o tigaie, încălzește laptele la foc mediu și adaugă făina, treptat, până se incorporează complet. Amestecă până sosul devine cremos.

3

Adaugă brânza, muștarul, sarea și piperul.

4

Toarnă sosul peste macaroane și amestecă până acestea sunt acoperite complet. Condimentează cu paprika, cimbru și/sau pătrunjel.

Ingrediente

 90 gr Macaroane
 90 ml Lapte
 50 gr Cașcaval ras
 1 tbsp Făină
 2 Muștar
 1 tbsp Sare
 100 gr Legume congelate (broccoli, conopidă și morcovi)

Indicații

1

Într-o oală, gătește macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Adaugă legumele congelate în ultimele 5 minute de gătire a pastelor. Scurge apa și acoperă oala cu un capac.

2

Într-o tigaie, încălzește laptele la foc mediu și adaugă făina, treptat, până se incorporează complet. Amestecă până sosul devine cremos.

3

Adaugă brânza, muștarul, sarea și piperul.

4

Toarnă sosul peste macaroane și amestecă până acestea sunt acoperite complet. Condimentează cu paprika, cimbru și/sau pătrunjel.

Note

Mac & cheese cu legume