Cu toții am mâncat măcar o dată macaroane dulci cu brânză la cuptor, ce gust minunat. Dar v-ați gândit vreodată ce gust ar avea aceste macaroane combinate cu budinca de vanilie? Ei bine, daca nu, vă provoc să încercați această rețetă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem 3 l de apă la fiert cu 1/2 linguriță de sare. Când apa începe să fiarbă punem macaroanele și le gătim conform timpului de pregătire de pe ambalaj.
Dăm drumul la cuptor la 180°C.
Într-un castron spargem ouale si le batem bine cu un praf de sare.
Adăugăm apoi zahărul vanilat și cel normal și batem bine până se dizolvă din zahăr.
Adăugăm apoi smântâna lichidă, brânza de vaci și esența de vanilie.
La final adaugam și plicul de budincă.
După ce am fiert pastele, le scurgem, le trecem printr-un jet de apa rece și turnăm peste ele compoziția cu brânză.
Punem într-o tavă hârtie de copt, o ungem cu unt si turnam compoziția.
Tăiem untul în bucațele mici și le punem deasupra pastelor.
Le dăm la cuptor pentru aproximativ 50 minute la 180°C, până se rumenește deasupra.
Scoatem tava din cuptor și presărăm pe ea zahăr pudră vanilat.
O servim rece sau caldă.
Ingrediente
Indicații
Punem 3 l de apă la fiert cu 1/2 linguriță de sare. Când apa începe să fiarbă punem macaroanele și le gătim conform timpului de pregătire de pe ambalaj.
Dăm drumul la cuptor la 180°C.
Într-un castron spargem ouale si le batem bine cu un praf de sare.
Adăugăm apoi zahărul vanilat și cel normal și batem bine până se dizolvă din zahăr.
Adăugăm apoi smântâna lichidă, brânza de vaci și esența de vanilie.
La final adaugam și plicul de budincă.
După ce am fiert pastele, le scurgem, le trecem printr-un jet de apa rece și turnăm peste ele compoziția cu brânză.
Punem într-o tavă hârtie de copt, o ungem cu unt si turnam compoziția.
Tăiem untul în bucațele mici și le punem deasupra pastelor.
Le dăm la cuptor pentru aproximativ 50 minute la 180°C, până se rumenește deasupra.
Scoatem tava din cuptor și presărăm pe ea zahăr pudră vanilat.
O servim rece sau caldă.