Macaroane cu brânză de vaci și budincă

AutorCatalinaSCM
DificultateÎncepător

Cu toții am mâncat măcar o dată macaroane dulci cu brânză la cuptor, ce gust minunat. Dar v-ați gândit vreodată ce gust ar avea aceste macaroane combinate cu budinca de vanilie? Ei bine, daca nu, vă provoc să încercați această rețetă.

ShareSave
Randamente8 porțiiTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare50 minuteTimp total1 oră 10 minute

Ingrediente:

 400 gr macaroane
 3 ouă
 100 ml smântână lichidă
 150 gr zahăr
 3 fl oz zahăr vanilat
 400 gr brânză vaci
 1 oz budincă Vanilie
 1 tsp esență vanilie
 ½ tsp sare
 50 gr unt

Mod de preparare:

1

Punem 3 l de apă la fiert cu 1/2 linguriță de sare. Când apa începe să fiarbă punem macaroanele și le gătim conform timpului de pregătire de pe ambalaj.

2

Dăm drumul la cuptor la 180°C.

3

Într-un castron spargem ouale si le batem bine cu un praf de sare.

4

Adăugăm apoi zahărul vanilat și cel normal și batem bine până se dizolvă din zahăr.

5

Adăugăm apoi smântâna lichidă, brânza de vaci și esența de vanilie.

6

La final adaugam și plicul de budincă.

7

După ce am fiert pastele, le scurgem, le trecem printr-un jet de apa rece și turnăm peste ele compoziția cu brânză.

8

Punem într-o tavă hârtie de copt, o ungem cu unt si turnam compoziția.

9

Tăiem untul în bucațele mici și le punem deasupra pastelor.

10

Le dăm la cuptor pentru aproximativ 50 minute la 180°C, până se rumenește deasupra.

11

Scoatem tava din cuptor și presărăm pe ea zahăr pudră vanilat.

12

O servim rece sau caldă.

Ingrediente

 400 gr macaroane
 3 ouă
 100 ml smântână lichidă
 150 gr zahăr
 3 fl oz zahăr vanilat
 400 gr brânză vaci
 1 oz budincă Vanilie
 1 tsp esență vanilie
 ½ tsp sare
 50 gr unt

Indicații

1

Punem 3 l de apă la fiert cu 1/2 linguriță de sare. Când apa începe să fiarbă punem macaroanele și le gătim conform timpului de pregătire de pe ambalaj.

2

Dăm drumul la cuptor la 180°C.

3

Într-un castron spargem ouale si le batem bine cu un praf de sare.

4

Adăugăm apoi zahărul vanilat și cel normal și batem bine până se dizolvă din zahăr.

5

Adăugăm apoi smântâna lichidă, brânza de vaci și esența de vanilie.

6

La final adaugam și plicul de budincă.

7

După ce am fiert pastele, le scurgem, le trecem printr-un jet de apa rece și turnăm peste ele compoziția cu brânză.

8

Punem într-o tavă hârtie de copt, o ungem cu unt si turnam compoziția.

9

Tăiem untul în bucațele mici și le punem deasupra pastelor.

10

Le dăm la cuptor pentru aproximativ 50 minute la 180°C, până se rumenește deasupra.

11

Scoatem tava din cuptor și presărăm pe ea zahăr pudră vanilat.

12

O servim rece sau caldă.

Macaroane cu brânză de vaci și budincă