Macaroane cu pui si ciuperci, in sos alb

Autorroxenneskitchen
DificultateÎncepător

Reteta de paste cu pui si ciuperci in sos alb este gustoasa, aromata si foarte usor de pregatit. Pastele sunt versatile si nu stiu pe cineva care sa nu fie indragostit de ele. Se pregatesc rapid, sunt satioase, iar ceea ce le va insoti va fi realizat mereu dupa gustul fiecaruia.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 6 fasii piept pui
 10 ciuperci
 3 catei usturoi
 500 gr smantana pentru gatit
 150 gr branza de capra
 6 rosii cherry
 3 felii rosii uscate
 patrunjel dupa gust
 25 gr unt
 sare dupa gust
 1 vârf oregano

Mod de preparare:

1

Intr-o tigaie tragem puiul cu unt, putina sare si oregano.

2

Adaugam ciupercile tocate si amestecam 2-3 minute.

3

Adaugam usturoiul pisat.

4

Adaugam smantana, lasam 3 minute cu capacul pus, amestecam si adaugam si branza.

5

Punem rosiile, lasam 3 minute cu capacul pus, amestecam si adaugam si patrunjelul.

6

La final adaugam macaroanele, mai lasam 2 minute si cina este gata!

Ingrediente

 6 fasii piept pui
 10 ciuperci
 3 catei usturoi
 500 gr smantana pentru gatit
 150 gr branza de capra
 6 rosii cherry
 3 felii rosii uscate
 patrunjel dupa gust
 25 gr unt
 sare dupa gust
 1 vârf oregano

Indicații

1

Intr-o tigaie tragem puiul cu unt, putina sare si oregano.

2

Adaugam ciupercile tocate si amestecam 2-3 minute.

3

Adaugam usturoiul pisat.

4

Adaugam smantana, lasam 3 minute cu capacul pus, amestecam si adaugam si branza.

5

Punem rosiile, lasam 3 minute cu capacul pus, amestecam si adaugam si patrunjelul.

6

La final adaugam macaroanele, mai lasam 2 minute si cina este gata!

Macaroane cu pui si ciuperci, in sos alb