Mac’n’cheese

Autorandreea_is_cooking
DificultateÎncepător

O reteta super cremoasa de macaroane cu branza.

ShareSave
Randamente2 porțiiTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 400 ml lapte
 100 gr paste melcisori
 150 gr branza cheddar
 50 gr parmezan
 1 tsp mustar
 sare
 piper
 usturoi pulbere

Mod de preparare:

1

Branza cheddar și parmezanul se dau prin răzătoare.

2

Într-o oala cu fund gros se pune la încălzit laptele cu un praf de sare. Când se încălzește, se adaugă pastele și se lasă la fiert conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

3

După ce pastele au fiert, se elimina din excesul de lapte (dacă este cazul), păstrându-se un pic pentru a face sosul cremos. Se adaugă muștarul, apoi brânzeturile și se amesteca. Se potrivește de sare și piper, se adauga pulbere de usturoi dupa gust.

Pofta buna!

Ingrediente

 400 ml lapte
 100 gr paste melcisori
 150 gr branza cheddar
 50 gr parmezan
 1 tsp mustar
 sare
 piper
 usturoi pulbere

Indicații

1

Branza cheddar și parmezanul se dau prin răzătoare.

2

Într-o oala cu fund gros se pune la încălzit laptele cu un praf de sare. Când se încălzește, se adaugă pastele și se lasă la fiert conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

3

După ce pastele au fiert, se elimina din excesul de lapte (dacă este cazul), păstrându-se un pic pentru a face sosul cremos. Se adaugă muștarul, apoi brânzeturile și se amesteca. Se potrivește de sare și piper, se adauga pulbere de usturoi dupa gust.

Pofta buna!

Mac’n’cheese