Maioneza de casa cu mustar frantuzesc si miere

AutorEdvin
DificultateÎncepător

Daca ai un blender vertical, in maximum 5 minute ai o maioneza proaspata de casa, usor dulceaga si iute in acelasi timp!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare3 minuteTimp total8 minute

Ingrediente:

 1 ou
 50 ml ulei de floarea soarelui
 1 tbsp mustar frantuzesc
 sucul de la jumatate de lamaie
 un praf de sare
 1 tbsp miere

Mod de preparare:

1

Pune oul (la temperatura camerei) in recipientul blenderului. Adauga ulei de floarea soarelui in raport de 1 la 3 (de aproximativ 3 ori volumul pe care il ocupa oul).

2

Adauga sarea, mustarul, mierea si zeama de la o jumatate de lamaie.

3

Introdu blenderul in bol pana jos si porneste-l. Tine-l la fundul paharului pentru circa 15-20 secunde, apoi ridica aparatul foarte lent.

Ingrediente

 1 ou
 50 ml ulei de floarea soarelui
 1 tbsp mustar frantuzesc
 sucul de la jumatate de lamaie
 un praf de sare
 1 tbsp miere

Indicații

1

Pune oul (la temperatura camerei) in recipientul blenderului. Adauga ulei de floarea soarelui in raport de 1 la 3 (de aproximativ 3 ori volumul pe care il ocupa oul).

2

Adauga sarea, mustarul, mierea si zeama de la o jumatate de lamaie.

3

Introdu blenderul in bol pana jos si porneste-l. Tine-l la fundul paharului pentru circa 15-20 secunde, apoi ridica aparatul foarte lent.

Note

Maioneza de casa cu mustar frantuzesc si miere