Daca ai un blender vertical, in maximum 5 minute ai o maioneza proaspata de casa, usor dulceaga si iute in acelasi timp!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pune oul (la temperatura camerei) in recipientul blenderului. Adauga ulei de floarea soarelui in raport de 1 la 3 (de aproximativ 3 ori volumul pe care il ocupa oul).
Adauga sarea, mustarul, mierea si zeama de la o jumatate de lamaie.
Introdu blenderul in bol pana jos si porneste-l. Tine-l la fundul paharului pentru circa 15-20 secunde, apoi ridica aparatul foarte lent.
Ingrediente
Indicații
Pune oul (la temperatura camerei) in recipientul blenderului. Adauga ulei de floarea soarelui in raport de 1 la 3 (de aproximativ 3 ori volumul pe care il ocupa oul).
Adauga sarea, mustarul, mierea si zeama de la o jumatate de lamaie.
Introdu blenderul in bol pana jos si porneste-l. Tine-l la fundul paharului pentru circa 15-20 secunde, apoi ridica aparatul foarte lent.