Maioneza de casa , usor de facut.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se mixeaza galbenusuruile fierte cu cel nefiert , se adauga sarea, lingura de mustar si apoi in fir subtire se adauga uleiul.
Cu cat mai mult ulei ( din acel 1 litru ) cu atat mai multa maioneza se formeaza.
Dupa ce ati ajuns la cantitatea dorita de maioneza, puneti si zeama de lamaie pentru a o face mai alba si amestecati cateva minute.
Se poate pune si intr-un borcan de sticla pentru a fi consumat ulterior , daca nu se consuma atunci.
Mult succes si pofta buna .
Ingrediente
Indicații
Se mixeaza galbenusuruile fierte cu cel nefiert , se adauga sarea, lingura de mustar si apoi in fir subtire se adauga uleiul.
Cu cat mai mult ulei ( din acel 1 litru ) cu atat mai multa maioneza se formeaza.
Dupa ce ati ajuns la cantitatea dorita de maioneza, puneti si zeama de lamaie pentru a o face mai alba si amestecati cateva minute.
Se poate pune si intr-un borcan de sticla pentru a fi consumat ulterior , daca nu se consuma atunci.
Mult succes si pofta buna .