Cand vine vorba de mancare de confort, ma gandesc tot timpul la mamaliga din copilarie. Asa ca am reinterpretat aceasta reteta de suflet in una cremoasa si aromata.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Incepem prin a pune apa la fiert, dupa care adaugam malaiul si il gatim pentru 15-20 minute in timp ce amestecam din cand in cand.
Dupa cele 20 minute, adaugam branzeturile si mixam pana devine cremos.
Se serveste cu ulei prajit infuzat cu chili. Intr-o tigaie mica punem la incins uleiul de masline cu fulgii de chili si lasam la foc mic si infuzat pentru 2-3 minute
Ingrediente
Indicații
Incepem prin a pune apa la fiert, dupa care adaugam malaiul si il gatim pentru 15-20 minute in timp ce amestecam din cand in cand.
Dupa cele 20 minute, adaugam branzeturile si mixam pana devine cremos.
Se serveste cu ulei prajit infuzat cu chili. Intr-o tigaie mica punem la incins uleiul de masline cu fulgii de chili si lasam la foc mic si infuzat pentru 2-3 minute