fbpx

Mamaliga Cu 4 Branzeturi Si Ulei De Chili

AutorDaniel Breda
DificultateÎncepător

Cand vine vorba de mancare de confort, ma gandesc tot timpul la mamaliga din copilarie. Asa ca am reinterpretat aceasta reteta de suflet in una cremoasa si aromata.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire25 minsTimp Total35 mins

Ingrediente:

 1 l apa
 160 g malai
 50 g parmezan
 50 g telemea
 50 g branza brie
 50 g cascaval
 1 linguriță(e) sare
 ½ linguriță(e) piper
Ulei de chili
 1 linguriță(e) fulgi de chili
 3 linguri(ă) ulei de masline

Mod de preparare:

1

Incepem prin a pune apa la fiert, dupa care adaugam malaiul si il gatim pentru 15-20 minute in timp ce amestecam din cand in cand.

2

Dupa cele 20 minute, adaugam branzeturile si mixam pana devine cremos.

3

Se serveste cu ulei prajit infuzat cu chili. Intr-o tigaie mica punem la incins uleiul de masline cu fulgii de chili si lasam la foc mic si infuzat pentru 2-3 minute

Ingrediente

 1 l apa
 160 g malai
 50 g parmezan
 50 g telemea
 50 g branza brie
 50 g cascaval
 1 linguriță(e) sare
 ½ linguriță(e) piper
Ulei de chili
 1 linguriță(e) fulgi de chili
 3 linguri(ă) ulei de masline

Direcții

1

Incepem prin a pune apa la fiert, dupa care adaugam malaiul si il gatim pentru 15-20 minute in timp ce amestecam din cand in cand.

2

Dupa cele 20 minute, adaugam branzeturile si mixam pana devine cremos.

3

Se serveste cu ulei prajit infuzat cu chili. Intr-o tigaie mica punem la incins uleiul de masline cu fulgii de chili si lasam la foc mic si infuzat pentru 2-3 minute

Mamaliga Cu 4 Branzeturi Si Ulei De Chili