Mancare de conopida

AutorMadi Cuisine
DificultateÎncepător

Reteta de sezon, gustoasa si usor de preparat!

ShareSave
Randamente3 porțiiTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 500 gr conopida
 3 ardei grasi mici si colorati
 3 fire de ceapa verde
 10 rosioare cherry
 1 tbsp rasa pasta de tomate
 1 legatura marar proaspat
 1 praf de sare
 1 praf de piper
 3 tbsp ulei

Mod de preparare:

1

Se pune o oală cu apă la fiert.
Când clocoteste, se adaugă sare şi se opăreşte conopida ruptă în bucheţele mici pentru 5 minute.
Separat se căleşte ceapa verde tocată, apoi se adaugă ardeii tăiaţi fâşii şi roşioarele cherry tăiate în sferturi.

2

Se lasă la foc mic 10 minute, apoi se adaugă pasta de tomate dizolvată în puţină apă şi conopida opărită.
Se amestecă, se adaugă sare şi piper după gust şi se acoperă cu un capac.
Se lasă să fiarbă împreună maxim 10 minute, după care se stinge focul şi se adaugă mărar proaspăt tocat.

Poftă bună!

Ingrediente

 500 gr conopida
 3 ardei grasi mici si colorati
 3 fire de ceapa verde
 10 rosioare cherry
 1 tbsp rasa pasta de tomate
 1 legatura marar proaspat
 1 praf de sare
 1 praf de piper
 3 tbsp ulei

Indicații

1

Se pune o oală cu apă la fiert.
Când clocoteste, se adaugă sare şi se opăreşte conopida ruptă în bucheţele mici pentru 5 minute.
Separat se căleşte ceapa verde tocată, apoi se adaugă ardeii tăiaţi fâşii şi roşioarele cherry tăiate în sferturi.

2

Se lasă la foc mic 10 minute, apoi se adaugă pasta de tomate dizolvată în puţină apă şi conopida opărită.
Se amestecă, se adaugă sare şi piper după gust şi se acoperă cu un capac.
Se lasă să fiarbă împreună maxim 10 minute, după care se stinge focul şi se adaugă mărar proaspăt tocat.

Poftă bună!

Mancare de conopida