Daca acum ceva timp aveam dificultati in a gati carnea de iepure, un vas bun si imaginatia mi-au ”dat aripi”. Recomand un astfel de vas din ceramica, cu capac unde sa adaugati carnea si restul ingredientelor alese si ”sa uitati” de el pe aragaz sau in cuptor vreo ora. Carnea devine foarte frageda si capata un gust minunat!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un vas din ceramica cu capacitate de 2l am adaugat bucatile de iepure portionate. Eu am folosit o jumatate de iepure precum si organele sale (ficat, inima, rinichi)
Am adaugat apoi peste carne ceapa tocata marunt, vinul alb, sare, untura de porc si apa. Am lasat pe foc aprox. o ora la foc mic iar pe la jumatatea timpului de fierbere am adaugat si rosiile cherry, usturoiul, piperul, cimbrul si pasta de ardei kapia cu suc de rosii.
Cand a fost gata mancarea, am adaugat patrunjelul proaspat tocat si am oprit focul. Am servit alaturi de cartofi fierti si muraturi
Ingrediente
Indicații
Intr-un vas din ceramica cu capacitate de 2l am adaugat bucatile de iepure portionate. Eu am folosit o jumatate de iepure precum si organele sale (ficat, inima, rinichi)
Am adaugat apoi peste carne ceapa tocata marunt, vinul alb, sare, untura de porc si apa. Am lasat pe foc aprox. o ora la foc mic iar pe la jumatatea timpului de fierbere am adaugat si rosiile cherry, usturoiul, piperul, cimbrul si pasta de ardei kapia cu suc de rosii.
Cand a fost gata mancarea, am adaugat patrunjelul proaspat tocat si am oprit focul. Am servit alaturi de cartofi fierti si muraturi