Un preparat delicios, ce merge cu diverse legume.
Trebuie doar sa fiti un pic creativi si sa nu aruncati nimic din frigider. 😀

Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un vas, fierbeti pieptul de pui si intre timp, maruntiti legumele.
Adaugati uleiul si legumele maruntite intr-o cratita, condimentati si caliti cateva minute, pana se inmoaie, acoperind vasul cu un capac.
Adaugati apoi bucatile de carne si amestecati un pic.
Dupa care, se adauga rosiile in sos tomat.
Si in final,puneți si nautul deasupra. Condimentati iar un pic daca este nevoie si amestecati bine.
Acoperiti oala si lasati la foc mic, alte 1-2 minute.
Ingrediente
Indicații
Intr-un vas, fierbeti pieptul de pui si intre timp, maruntiti legumele.
Adaugati uleiul si legumele maruntite intr-o cratita, condimentati si caliti cateva minute, pana se inmoaie, acoperind vasul cu un capac.
Adaugati apoi bucatile de carne si amestecati un pic.
Dupa care, se adauga rosiile in sos tomat.
Si in final,puneți si nautul deasupra. Condimentati iar un pic daca este nevoie si amestecati bine.
Acoperiti oala si lasati la foc mic, alte 1-2 minute.