Un preparat usor de gatit, gustos atat cald, cat si rece. Fel principal sau garnitura.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Calim in apa si ulei de masline ceapa toccata marunt 3-5 minute, pana se inmoaie.
Dupa ce se inmoaie ceapa, se adauga rosiile pasate si spanacul congelat (este de preferat sa fie lasat 30 minute la temperature camerei pentru a se dezgheta putin), amestecam bine si le lasam 10 minute la foc mediu pentru a se patrunde.
Stingem focul. Adaugam catelul de usturoi tocat marunt sau pisat, sare si piper dupa gust.
Daca va plac maslinele puteti adauga cateva la final. Este delicious oricum.
Ingrediente
Indicații
Calim in apa si ulei de masline ceapa toccata marunt 3-5 minute, pana se inmoaie.
Dupa ce se inmoaie ceapa, se adauga rosiile pasate si spanacul congelat (este de preferat sa fie lasat 30 minute la temperature camerei pentru a se dezgheta putin), amestecam bine si le lasam 10 minute la foc mediu pentru a se patrunde.
Stingem focul. Adaugam catelul de usturoi tocat marunt sau pisat, sare si piper dupa gust.
Daca va plac maslinele puteti adauga cateva la final. Este delicious oricum.