Un desert usor si fresh pentru o vara calduroasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se sfarama biscuitii si se amesteca cu untul topit.
Se pun intr-o tava de cheescake si se apasa pentru a forma un strat compact si se da la frigider pana se prepara crema.
Se amesteca crema de branza cu zaharul dupa care se adauga ciocolata topita si se amesteca din nou.
Se adauga frisca lichida rece peste si se mixseaza la viteza mare pana se bate frisca, dupa care se adauga gelatina(conform pliculetului) si piureul de mango si se amesteca bine pentru 2 minute.
Compozitia se toarna peste biscuiti si se lasa la frigider pentru 30 minute.
Se pune intr-o oala, piureul de mango cu apa , zaharul si lamaia si se amesteca pana se dizolva zaharul.
Urmeaza sa se toarne gelatina(conform pliculetului) si se amesteca pana cand acesta se incorporeaza de tot.
Se lasa putin la racit la temperatura camerei dupa care se toarna peste crema de cheescake si se lasa totul la frigider pentru minim 2 ore.
Se decoreaza cu frisca din lapte si mango taiat feliute sau cubulete.
Ingrediente
Indicații
Se sfarama biscuitii si se amesteca cu untul topit.
Se pun intr-o tava de cheescake si se apasa pentru a forma un strat compact si se da la frigider pana se prepara crema.
Se amesteca crema de branza cu zaharul dupa care se adauga ciocolata topita si se amesteca din nou.
Se adauga frisca lichida rece peste si se mixseaza la viteza mare pana se bate frisca, dupa care se adauga gelatina(conform pliculetului) si piureul de mango si se amesteca bine pentru 2 minute.
Compozitia se toarna peste biscuiti si se lasa la frigider pentru 30 minute.
Se pune intr-o oala, piureul de mango cu apa , zaharul si lamaia si se amesteca pana se dizolva zaharul.
Urmeaza sa se toarne gelatina(conform pliculetului) si se amesteca pana cand acesta se incorporeaza de tot.
Se lasa putin la racit la temperatura camerei dupa care se toarna peste crema de cheescake si se lasa totul la frigider pentru minim 2 ore.
Se decoreaza cu frisca din lapte si mango taiat feliute sau cubulete.