fbpx

Mango cheesecake cu ciocolata alba

AutorDaniel Breda
DificultateIntermediar

Un desert usor si fresh pentru o vara calduroasa.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare40 minsTimp de gătire / răcire2 oreTimp Total2 ore 40 mins

Ingrediente:

Blat biscuiti :
 300 g biscuiti oreo
 120 g unt
Crema cheescake :
 500 g crema de branza/mascarpone
 250 g frisca din lapte
 150 g ciocolata alba
 200 g piure mango
 50 g zahar pudra
 10 g gelatina
 1 linguriță(e) extract de vanilie
Jeleu mango :
 300 g piure mango
 1 linguri(ă) zeama de lamaie
 35 g zahar
 100 ml apa
 10 g gelatina

Mod de preparare:

Blat :
1

Se sfarama biscuitii si se amesteca cu untul topit.

2

Se pun intr-o tava de cheescake si se apasa pentru a forma un strat compact si se da la frigider pana se prepara crema.

Crema :
3

Se amesteca crema de branza cu zaharul dupa care se adauga ciocolata topita si se amesteca din nou.

4

Se adauga frisca lichida rece peste si se mixseaza la viteza mare pana se bate frisca, dupa care se adauga gelatina(conform pliculetului) si piureul de mango si se amesteca bine pentru 2 minute.

5

Compozitia se toarna peste biscuiti si se lasa la frigider pentru 30 minute.

Jeleu mango :
6

Se pune intr-o oala, piureul de mango cu apa , zaharul si lamaia si se amesteca pana se dizolva zaharul.

7

Urmeaza sa se toarne gelatina(conform pliculetului) si se amesteca pana cand acesta se incorporeaza de tot.

8

Se lasa putin la racit la temperatura camerei dupa care se toarna peste crema de cheescake si se lasa totul la frigider pentru minim 2 ore.

9

Se decoreaza cu frisca din lapte si mango taiat feliute sau cubulete.

Ingrediente

Blat biscuiti :
 300 g biscuiti oreo
 120 g unt
Crema cheescake :
 500 g crema de branza/mascarpone
 250 g frisca din lapte
 150 g ciocolata alba
 200 g piure mango
 50 g zahar pudra
 10 g gelatina
 1 linguriță(e) extract de vanilie
Jeleu mango :
 300 g piure mango
 1 linguri(ă) zeama de lamaie
 35 g zahar
 100 ml apa
 10 g gelatina

Direcții

Blat :
1

Se sfarama biscuitii si se amesteca cu untul topit.

2

Se pun intr-o tava de cheescake si se apasa pentru a forma un strat compact si se da la frigider pana se prepara crema.

Crema :
3

Se amesteca crema de branza cu zaharul dupa care se adauga ciocolata topita si se amesteca din nou.

4

Se adauga frisca lichida rece peste si se mixseaza la viteza mare pana se bate frisca, dupa care se adauga gelatina(conform pliculetului) si piureul de mango si se amesteca bine pentru 2 minute.

5

Compozitia se toarna peste biscuiti si se lasa la frigider pentru 30 minute.

Jeleu mango :
6

Se pune intr-o oala, piureul de mango cu apa , zaharul si lamaia si se amesteca pana se dizolva zaharul.

7

Urmeaza sa se toarne gelatina(conform pliculetului) si se amesteca pana cand acesta se incorporeaza de tot.

8

Se lasa putin la racit la temperatura camerei dupa care se toarna peste crema de cheescake si se lasa totul la frigider pentru minim 2 ore.

9

Se decoreaza cu frisca din lapte si mango taiat feliute sau cubulete.

Mango cheesecake cu ciocolata alba