Reteta este o reinterpretare a clasicului orez cu lapte, cu un touch mai oriental.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierbe la bain marie orezul, pentru aproximativ 20 de minute.
Dupa ce orezul e fiert, se toarna toata conserva de lapte de cocos intr-o tigaie, impreuna cu apa. Apoi se adauga zaharul si se amesteca pana zaharul e topit.
Se adauga orezul si se amesteca pana cand acesta are o consistenta mai groasa (aproximativ 10 minute).
Se lasa orezul sa se raceasca pentru a se intari.
Se pune orezul in farfurii si se garniseste cu feliute de mango.
Ingrediente
Indicații
Se fierbe la bain marie orezul, pentru aproximativ 20 de minute.
Dupa ce orezul e fiert, se toarna toata conserva de lapte de cocos intr-o tigaie, impreuna cu apa. Apoi se adauga zaharul si se amesteca pana zaharul e topit.
Se adauga orezul si se amesteca pana cand acesta are o consistenta mai groasa (aproximativ 10 minute).
Se lasa orezul sa se raceasca pentru a se intari.
Se pune orezul in farfurii si se garniseste cu feliute de mango.