Va prezint reteta mamei de mazare.
Este super usor de facut, super gustoasa si este si de post. 🙂
Aproape ca imi iese ca a ei. 🙂
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o cratita am pus morcovul,ceapa si ardeiul cu putin ulei de masline la calit.
Adaugam cartofii taitati cubulete si turnam apa pana acoperim cartofii.
Adaugam si sucul de rosii si sare (dupa gust) si lasam aproximativ 30 min sa fiarba, sau pana cartofii sunt fierti.(puteti testa cu furculita).
Adaugam mazarea, patrunjelul si mai lasam sa fiarba 15-20 min.
Ingrediente
Indicații
Intr-o cratita am pus morcovul,ceapa si ardeiul cu putin ulei de masline la calit.
Adaugam cartofii taitati cubulete si turnam apa pana acoperim cartofii.
Adaugam si sucul de rosii si sare (dupa gust) si lasam aproximativ 30 min sa fiarba, sau pana cartofii sunt fierti.(puteti testa cu furculita).
Adaugam mazarea, patrunjelul si mai lasam sa fiarba 15-20 min.