Mic dejun rapid si sanatos.
Ingrediente:
3 oua
100 gr spanac
100 gr ciuperci brune
100 ml lapte
1 gr sare
1 gr piper
20 gr branza brie cu mucegai
Mod de preparare:
1
Se bat cele 3 oua, se adauga spanacul tocat marunt, laptele, sare, piper si ciuperci maro taiate bucatele. Se amesteca bine toate aceste ingrediente.
2
Compozitia rezultata se imparte in doua forme ceramice. Se “decoreaza” cu felii subtiri de branza brie cu mucegai si se dau la cuptorul preincalzit, la 180˚C, pana compozitia creste in volum si devine pufoasa.
Ingrediente
3 oua
100 gr spanac
100 gr ciuperci brune
100 ml lapte
1 gr sare
1 gr piper
20 gr branza brie cu mucegai
Indicații
1
Se bat cele 3 oua, se adauga spanacul tocat marunt, laptele, sare, piper si ciuperci maro taiate bucatele. Se amesteca bine toate aceste ingrediente.
2
Compozitia rezultata se imparte in doua forme ceramice. Se “decoreaza” cu felii subtiri de branza brie cu mucegai si se dau la cuptorul preincalzit, la 180˚C, pana compozitia creste in volum si devine pufoasa.