Ideal pentru masa de Paste
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ciocolata se taie mare și se topește la bain-marie. Untul și zahărul se bat spumă. Ouăle se încorporează unul câte unul. Făina, amidonul și praful de copt se cern în acest amestec și se încorporează cu ciocolata topită și bucățile de ciocolată (40g).
Aluatul se toarnă în formele de miel unse (volum de aprox. 1 litru) și se coace în cuptorul încins în prealabil la 180 °C timp de aprox. 50-60 minute. Se scot cu atenție mieii din formă și se lasă la răcit pe un grilaj pentru prăjituri.
Pentru decorare se topește ciocolata separat la bain-marie, se ung mieii cu aceasta, astfel încât să se obțină efectul de blană cu „pete”, se lasă să se usuce și se servesc sau se fac cadou.
Ingrediente
Indicații
Ciocolata se taie mare și se topește la bain-marie. Untul și zahărul se bat spumă. Ouăle se încorporează unul câte unul. Făina, amidonul și praful de copt se cern în acest amestec și se încorporează cu ciocolata topită și bucățile de ciocolată (40g).
Aluatul se toarnă în formele de miel unse (volum de aprox. 1 litru) și se coace în cuptorul încins în prealabil la 180 °C timp de aprox. 50-60 minute. Se scot cu atenție mieii din formă și se lasă la răcit pe un grilaj pentru prăjituri.
Pentru decorare se topește ciocolata separat la bain-marie, se ung mieii cu aceasta, astfel încât să se obțină efectul de blană cu „pete”, se lasă să se usuce și se servesc sau se fac cadou.