Un desert foarte simplu , elegant si gustos!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Taiem aluatul în bucățele de 9cm×5cm pe care le punem intr-o tava cu hârtie de copt.Peste ele presaram puțin zahar și punem încă o foaie de copt peste ele și încă o tava deasupra pentru a le opri din crescut. Le lasam la cuptorul preîncălzit înainte(la foc mediu) cca 10 min sau pana vedeți ca începe sa se rumenească.
Cat aluatul sta la cuptor de ocupam de umplutura , care se face atât de ușor! Trebuie doar sa bați frișca și sa o amesteci cu mascarponele.
Dupa ce aluatul foietaj s-a făcut îl lasam la răcit. Dupa răcire cu un poș adaugam crema și fructele de padure in 2 straturi. (foietaj-crema-fructe de padure-foietaj-crema-fructe de padure)
Atat de simplu! Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Taiem aluatul în bucățele de 9cm×5cm pe care le punem intr-o tava cu hârtie de copt.Peste ele presaram puțin zahar și punem încă o foaie de copt peste ele și încă o tava deasupra pentru a le opri din crescut. Le lasam la cuptorul preîncălzit înainte(la foc mediu) cca 10 min sau pana vedeți ca începe sa se rumenească.
Cat aluatul sta la cuptor de ocupam de umplutura , care se face atât de ușor! Trebuie doar sa bați frișca și sa o amesteci cu mascarponele.
Dupa ce aluatul foietaj s-a făcut îl lasam la răcit. Dupa răcire cu un poș adaugam crema și fructele de padure in 2 straturi. (foietaj-crema-fructe de padure-foietaj-crema-fructe de padure)
Atat de simplu! Pofta buna!