Mille Feuille

AutorTrixiFood
DificultateÎncepător

Un desert foarte simplu , elegant si gustos!

ShareSave
Un desert gustos si foarte rapid de pregatit
Randamente1 porțieTimp total1 oră

Ingrediente:

 400 gr aluat foietaj
 200 ml frisca lichida
 150 gr mascarpone
 300 gr fructe de padure

Mod de preparare:

1

Taiem aluatul în bucățele de 9cm×5cm pe care le punem intr-o tava cu hârtie de copt.Peste ele presaram puțin zahar și punem încă o foaie de copt peste ele și încă o tava deasupra pentru a le opri din crescut. Le lasam la cuptorul preîncălzit înainte(la foc mediu) cca 10 min sau pana vedeți ca începe sa se rumenească.

2

Cat aluatul sta la cuptor de ocupam de umplutura , care se face atât de ușor! Trebuie doar sa bați frișca și sa o amesteci cu mascarponele.

3

Dupa ce aluatul foietaj s-a făcut îl lasam la răcit. Dupa răcire cu un poș adaugam crema și fructele de padure in 2 straturi. (foietaj-crema-fructe de padure-foietaj-crema-fructe de padure)

4

Atat de simplu! Pofta buna!

Ingrediente

 400 gr aluat foietaj
 200 ml frisca lichida
 150 gr mascarpone
 300 gr fructe de padure

Indicații

1

Taiem aluatul în bucățele de 9cm×5cm pe care le punem intr-o tava cu hârtie de copt.Peste ele presaram puțin zahar și punem încă o foaie de copt peste ele și încă o tava deasupra pentru a le opri din crescut. Le lasam la cuptorul preîncălzit înainte(la foc mediu) cca 10 min sau pana vedeți ca începe sa se rumenească.

2

Cat aluatul sta la cuptor de ocupam de umplutura , care se face atât de ușor! Trebuie doar sa bați frișca și sa o amesteci cu mascarponele.

3

Dupa ce aluatul foietaj s-a făcut îl lasam la răcit. Dupa răcire cu un poș adaugam crema și fructele de padure in 2 straturi. (foietaj-crema-fructe de padure-foietaj-crema-fructe de padure)

4

Atat de simplu! Pofta buna!

Mille Feuille