Aceste mini checuri cu cireșe sunt preferatele întregii familii. Sunt pufoase, dense și înlocuiesc cu succes mini prăjiturile din comerț.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se separă ouăle și se bat albușurile spumă tare, apoi se încorporează și gălbenușurile, pe rând. Se adaugă uleiul de cocos, nuca măcinată, scorțișoara, făina și se integrează ușor în compoziție, cu ajutorul unei spatule.
Bananele se pasează cu furculița și se încorporează treptat. Eu am folosit o tavă de mini prăjituri dreptunghiulară. Am pus jumătate din compoziție, iar în cealaltă jumătate am adăugat o lingură rasă de carob. Am turnat restul compoziției în forme și am adăugat cireșele congelate trecute în prealabil prin făină.
Am copt la foc potrivit, circa 30 de minute, în cuptorul preîncălzit (până s-au rumenit ușor deasupra).
Ingrediente
Indicații
Se separă ouăle și se bat albușurile spumă tare, apoi se încorporează și gălbenușurile, pe rând. Se adaugă uleiul de cocos, nuca măcinată, scorțișoara, făina și se integrează ușor în compoziție, cu ajutorul unei spatule.
Bananele se pasează cu furculița și se încorporează treptat. Eu am folosit o tavă de mini prăjituri dreptunghiulară. Am pus jumătate din compoziție, iar în cealaltă jumătate am adăugat o lingură rasă de carob. Am turnat restul compoziției în forme și am adăugat cireșele congelate trecute în prealabil prin făină.
Am copt la foc potrivit, circa 30 de minute, în cuptorul preîncălzit (până s-au rumenit ușor deasupra).