fbpx

Mini cheesecake cu fructe de pădure

Autormagda.srecipes
DificultateÎncepător

O combinație de cremă de brânză fină și fructe de pădure aromate. Rețeta este simplă, rapidă și foarte potrivită de savurat cu cei dragi.

ShareSalvează
Produce17 PorțiiTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire25 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

Pentru blat :
 100 g biscuiți digestivi
 50 g nucă măcinată
 50 g unt
Pentru umplutura :
 400 g brânză
 100 g smântână
 2 ouă
 20 g amidon
 15 g griș
 1 linguriță(e) sare
 2 fiole de esență de vanilie
Pentru topping :
 100 g fructe de pădure
 150 ml lapte
 2 zahar
 16 g amidon

Mod de preparare:

Pregatirea blatului :
1

Se mărunțesc biscuiții, nuca și se amestecă cu untul topit.

2

Punem în forme de silicon câte 2 lingurițe și pisăm bine.

Umplutura :
3

Blenduim brânza cu smântâna, adăugăm zahărul, sarea și amestecăm cu ajutorul unui tel.

4

Adăugăm ouăle, mixăm, apoi grișul, amidonul, esența și le încorporăm bine.

5

Punem câte 2 lingurițe în fiecare formă și le introducem în
cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 25-30 de minute.

Topping :
6

Într-o cratiță mică punem pe foc fructele și zahărul, le lăsăm să fiarbă 4-5 minute după care adăugăm laptele în care am dizolvat amidonul. Amestecăm continuu până se îngroașă, opțional se poate adăuga un cubuleț de unt.

7

Când s-a răcit, decorăm cu ajutorul unui posh.

Ingrediente

Pentru blat :
 100 g biscuiți digestivi
 50 g nucă măcinată
 50 g unt
Pentru umplutura :
 400 g brânză
 100 g smântână
 2 ouă
 20 g amidon
 15 g griș
 1 linguriță(e) sare
 2 fiole de esență de vanilie
Pentru topping :
 100 g fructe de pădure
 150 ml lapte
 2 zahar
 16 g amidon

Direcții

Pregatirea blatului :
1

Se mărunțesc biscuiții, nuca și se amestecă cu untul topit.

2

Punem în forme de silicon câte 2 lingurițe și pisăm bine.

Umplutura :
3

Blenduim brânza cu smântâna, adăugăm zahărul, sarea și amestecăm cu ajutorul unui tel.

4

Adăugăm ouăle, mixăm, apoi grișul, amidonul, esența și le încorporăm bine.

5

Punem câte 2 lingurițe în fiecare formă și le introducem în
cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 25-30 de minute.

Topping :
6

Într-o cratiță mică punem pe foc fructele și zahărul, le lăsăm să fiarbă 4-5 minute după care adăugăm laptele în care am dizolvat amidonul. Amestecăm continuu până se îngroașă, opțional se poate adăuga un cubuleț de unt.

7

Când s-a răcit, decorăm cu ajutorul unui posh.

Mini cheesecake cu fructe de pădure