Ești genul de persoană care ia micul-dejun pe fugă? Ai nevoie de o soluție pentru călătoriile lungi cu mașina sau pentru a-i face pe copii sa mănânce mai multe legume? Aceste mini-omlete ar putea fi o rezolvare a problemelor tale.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se încălzește cuptorul la 180 de grade și se unge tava de brioșe cu ulei/se folosesc forme individuale de brioșe.
Într-un bol, se bat ouăle cu sarea și piperul (după gust).
Se feliază ardeiul gras, ceapa și spanacul și se adaugă în formele de brioșe.
Se toarnă compoziția lichidă peste legume.
Se coc pentru 30 de minute.
Se pot păstra la frigider pentru 4 zile sau congela și consuma în 2 luni.
Ingrediente
Indicații
Se încălzește cuptorul la 180 de grade și se unge tava de brioșe cu ulei/se folosesc forme individuale de brioșe.
Într-un bol, se bat ouăle cu sarea și piperul (după gust).
Se feliază ardeiul gras, ceapa și spanacul și se adaugă în formele de brioșe.
Se toarnă compoziția lichidă peste legume.
Se coc pentru 30 de minute.
Se pot păstra la frigider pentru 4 zile sau congela și consuma în 2 luni.