Mini-omlete cu legume

AutorLovemadeedible
DificultateÎncepător

Ești genul de persoană care ia micul-dejun pe fugă? Ai nevoie de o soluție pentru călătoriile lungi cu mașina sau pentru a-i face pe copii sa mănânce mai multe legume? Aceste mini-omlete ar putea fi o rezolvare a problemelor tale.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 4 Ouă mari
 ½ Ceapă
 1 Ardei gras roșu
 150 gr Spanac
 Sare
 Piper

Mod de preparare:

1

Se încălzește cuptorul la 180 de grade și se unge tava de brioșe cu ulei/se folosesc forme individuale de brioșe.

2

Într-un bol, se bat ouăle cu sarea și piperul (după gust).

3

Se feliază ardeiul gras, ceapa și spanacul și se adaugă în formele de brioșe.

4

Se toarnă compoziția lichidă peste legume.

5

Se coc pentru 30 de minute.

Bine de știut
6

Se pot păstra la frigider pentru 4 zile sau congela și consuma în 2 luni.

Ingrediente

 4 Ouă mari
 ½ Ceapă
 1 Ardei gras roșu
 150 gr Spanac
 Sare
 Piper

Indicații

1

Se încălzește cuptorul la 180 de grade și se unge tava de brioșe cu ulei/se folosesc forme individuale de brioșe.

2

Într-un bol, se bat ouăle cu sarea și piperul (după gust).

3

Se feliază ardeiul gras, ceapa și spanacul și se adaugă în formele de brioșe.

4

Se toarnă compoziția lichidă peste legume.

5

Se coc pentru 30 de minute.

Bine de știut
6

Se pot păstra la frigider pentru 4 zile sau congela și consuma în 2 luni.

Note

Mini-omlete cu legume