Cu siguranta bebelusii dumneavoastra vor indragi aceste painici!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preincalzim cuptorul la 205°C.
Punem faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu intr-un bol si amestecam.
Adaugam laptele batut, iaurtul cremos, galbenusul de ou si amestecam. Adaugam piersica (taiata marunt in prealabil) si amestecam pana cand se formeaza un aluat.
Din jumatate din compozitia pregatita, luam cate o lingura si punem in tava sub forma unor bilute turtite.
In cealalta jumatate de compozitie punem pudra de roscove si amestecam.
Umezim mainile si formam bilute din compozitie si punem in tava.
Bagam tava la cuptor pentru 15 minute.
Ingrediente
Indicații
Preincalzim cuptorul la 205°C.
Punem faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu intr-un bol si amestecam.
Adaugam laptele batut, iaurtul cremos, galbenusul de ou si amestecam. Adaugam piersica (taiata marunt in prealabil) si amestecam pana cand se formeaza un aluat.
Din jumatate din compozitia pregatita, luam cate o lingura si punem in tava sub forma unor bilute turtite.
In cealalta jumatate de compozitie punem pudra de roscove si amestecam.
Umezim mainile si formam bilute din compozitie si punem in tava.
Bagam tava la cuptor pentru 15 minute.