Mini pizza - aluat de paine cu diverse incrediente

Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune jumate de kg de faina, doua oua intregi, un varf de sare si cubuletul de drojdie inmuiat într-o cana de 100 de ml apă călduță.
Se frământă pana se încorporează incredientele, apoi se adauga treptat si restul de faina. Se frământă mana obținem un aluat care nu se mai lipeste pe mâini.
Aluatul se lasa la dospit la cald circa 20 de minute!
Se imparte in bucăți si se intinde pe un fund de lemn, apoi se adauga o lingurita de sos de rosi, feli de salam, cascaval, masline, porumb, cabanos.
In compozitie se poate pune si alte incrediente!
Impaturim in doua, batem un ou pe care il intindem pe mini pizza, apoi dam la cuptor circa 40-50 de minute la o temperatura de maxim 180 de grade!
Ingrediente
Indicații
Se pune jumate de kg de faina, doua oua intregi, un varf de sare si cubuletul de drojdie inmuiat într-o cana de 100 de ml apă călduță.
Se frământă pana se încorporează incredientele, apoi se adauga treptat si restul de faina. Se frământă mana obținem un aluat care nu se mai lipeste pe mâini.
Aluatul se lasa la dospit la cald circa 20 de minute!
Se imparte in bucăți si se intinde pe un fund de lemn, apoi se adauga o lingurita de sos de rosi, feli de salam, cascaval, masline, porumb, cabanos.
In compozitie se poate pune si alte incrediente!
Impaturim in doua, batem un ou pe care il intindem pe mini pizza, apoi dam la cuptor circa 40-50 de minute la o temperatura de maxim 180 de grade!