Plăcinta cu brânză sărată și mărar este preferata mea dintotdeauna. Sper că și a voastră!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un castron încăpător am fărâmat telemeaua cu furculița, iar brânză de burduf am taiat-o bucăți mici cu cuțitul.
Am tăiat mărarul mărunt și l-am adăugat peste brânză. Am spart și cele 2 oua și am amestecat compoziția.
Am pornit cuptorul la 180° de grade. Am folosit din pachetul de foi de plăcintă cate 1-2 foi pt plăcinte. La baza triunghiului am pus 1-2 lingurițe compoziție cu brânză. Am adus o porțiune din marginile triunghiului spre mijloc pentru a nu se scurge umplutura și am rulat. Când am ajuns aproape de vârful triunghiului am udat cu putina apa pt a nu se desface.
Am pus plăcintele într-o tavă tapetată cu foaie de copt și le-am uns cu ou bătut. Ar fi mers foarte bine și câteva semințe de susan presărate deasupra, dar nu am avut 🙃.
Am dat la cuptor pt 25-30 de min. .
Daca sunt prea sarate din cauza brânzei, cum au fost ale mele, pot fi mâncate cu iarut simplu. Merg de minune!😄
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Intr-un castron încăpător am fărâmat telemeaua cu furculița, iar brânză de burduf am taiat-o bucăți mici cu cuțitul.
Am tăiat mărarul mărunt și l-am adăugat peste brânză. Am spart și cele 2 oua și am amestecat compoziția.
Am pornit cuptorul la 180° de grade. Am folosit din pachetul de foi de plăcintă cate 1-2 foi pt plăcinte. La baza triunghiului am pus 1-2 lingurițe compoziție cu brânză. Am adus o porțiune din marginile triunghiului spre mijloc pentru a nu se scurge umplutura și am rulat. Când am ajuns aproape de vârful triunghiului am udat cu putina apa pt a nu se desface.
Am pus plăcintele într-o tavă tapetată cu foaie de copt și le-am uns cu ou bătut. Ar fi mers foarte bine și câteva semințe de susan presărate deasupra, dar nu am avut 🙃.
Am dat la cuptor pt 25-30 de min. .
Daca sunt prea sarate din cauza brânzei, cum au fost ale mele, pot fi mâncate cu iarut simplu. Merg de minune!😄
Pofta buna!