Un mic truc pentru briose in general. Daca folosesti forme de briose din hartie, asa cum am folosit eu, trebuie sa pui putin ulei (dupa preferinte) in compozitie, altfel hartia nu se va desface frumos de pe briosa. Daca folosesti tava de teflon, fara foaie de copt, unge tava cu ulei.
Sa aveti pofta!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amesteca ingredientele lichide si incorporeaza-le cu faina si praful de copt. Imparte compozitia in 4.
Eu am ales sa fac briose cu Ciocolata, Afine, Nuci, si Mac. Prin urmare, amesteca cele 4 compozitii, separat cu cele 4 ingrediente.
Compozitia rezultata se toarna in forme de briose si se tine la cuptor 20 de minute la 180 grade.
Ingrediente
Indicații
Amesteca ingredientele lichide si incorporeaza-le cu faina si praful de copt. Imparte compozitia in 4.
Eu am ales sa fac briose cu Ciocolata, Afine, Nuci, si Mac. Prin urmare, amesteca cele 4 compozitii, separat cu cele 4 ingrediente.
Compozitia rezultata se toarna in forme de briose si se tine la cuptor 20 de minute la 180 grade.