Masa ideala pentru o seara in familie sau cu prietenii
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un castron pasati cartofii fierti cu un zdrobitor. Adaugati bacon, marar tocat, cascaval ras, cele 3 oua batute, sare si piper dupa gust. Amestecati pana se omogenizeaza.
Impartiti compozitia in 3 parti egale. Puneti hartie de copt intr-o tava de cuptor si intindeti pe fundul tavii o parte din compozitia de cartofi. Celelalte 2 parti le puteti da la frigider.
Intr-o tigaie puneti putin ulei de masline, pieptul de pui taiat fasii subtiri si rumeniti cateva minute. Adaugati apoi ardeii si ceapa taiate fasii subtiri. Puneti condimentele si tineti pe foc pana se inmoaie legumele (aproximativ 15 min). Amestecati din cand in cand.
Intr-o tigaie puneti ulei de masline si caliti ceapa tocata si usturoiul. Adaugati carnea tocata de vita si amestecati pana cand carnea isi schimba culoarea. Adaugati pasta de tomate,cimbrul, sarea, piperul si pasata de rosii. Amestecati si tineti pe foc pana cand totul scade la jumate.
Peste stratul de cartofi deja intins in tava, puneti carnea de vita, mozzarella rasa, smantana.
Continuati cu urmatorul strat de cartofi, sunca felii, ceddar felii.
Urmeaza ultimul strat de cartofi, pieptul de pui si cascaval felii.
Totul se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 de minute.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Intr-un castron pasati cartofii fierti cu un zdrobitor. Adaugati bacon, marar tocat, cascaval ras, cele 3 oua batute, sare si piper dupa gust. Amestecati pana se omogenizeaza.
Impartiti compozitia in 3 parti egale. Puneti hartie de copt intr-o tava de cuptor si intindeti pe fundul tavii o parte din compozitia de cartofi. Celelalte 2 parti le puteti da la frigider.
Intr-o tigaie puneti putin ulei de masline, pieptul de pui taiat fasii subtiri si rumeniti cateva minute. Adaugati apoi ardeii si ceapa taiate fasii subtiri. Puneti condimentele si tineti pe foc pana se inmoaie legumele (aproximativ 15 min). Amestecati din cand in cand.
Intr-o tigaie puneti ulei de masline si caliti ceapa tocata si usturoiul. Adaugati carnea tocata de vita si amestecati pana cand carnea isi schimba culoarea. Adaugati pasta de tomate,cimbrul, sarea, piperul si pasata de rosii. Amestecati si tineti pe foc pana cand totul scade la jumate.
Peste stratul de cartofi deja intins in tava, puneti carnea de vita, mozzarella rasa, smantana.
Continuati cu urmatorul strat de cartofi, sunca felii, ceddar felii.
Urmeaza ultimul strat de cartofi, pieptul de pui si cascaval felii.
Totul se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 de minute.
Pofta buna!