Eu am făcut mușchiulețul și cartofii la multicooker Oursson 5005, dar le puteți face și la cuptor.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Scoateți carnea din frigider cu 30 minute înainte de a o găti, pentru a ajunge la temperatura camerei.
Ștergeți mușchiuleții cu un prosop de hârtie, apoi asezonați cu piper și piper cayenne sau fulgi de chilli dacă folosiți.
Curățați cartofii și tăiați-i în 4 sau în 6.
Turnați peste ei o lingură de ulei, apoi asezonați cu piper, boia de ardei dulce, piper cayenne și amestecați bine.
Porniți multicookerul pe funcția Roast și sigilați mușchiuleții pe toate părțile.
Scoateți carnea, puneți cartofii în multicooker și deasupra așezați mușchiuleții.
Puneți capacul și setați programul Cake 50 minute, presiune 3.
Dacă doriți, la final le puteți introduce în cuptorul încins pentru a se rumeni puțin.
Puneți toate ingredientele într-o crăticioară mică și lăsați pe foc până se înmoaie fructele.
Când e gata feliați mușchiuleții, așezați cartofii și bucățile de carne pe farfurie și turnați sos deasupra.
Ingrediente
Indicații
Scoateți carnea din frigider cu 30 minute înainte de a o găti, pentru a ajunge la temperatura camerei.
Ștergeți mușchiuleții cu un prosop de hârtie, apoi asezonați cu piper și piper cayenne sau fulgi de chilli dacă folosiți.
Curățați cartofii și tăiați-i în 4 sau în 6.
Turnați peste ei o lingură de ulei, apoi asezonați cu piper, boia de ardei dulce, piper cayenne și amestecați bine.
Porniți multicookerul pe funcția Roast și sigilați mușchiuleții pe toate părțile.
Scoateți carnea, puneți cartofii în multicooker și deasupra așezați mușchiuleții.
Puneți capacul și setați programul Cake 50 minute, presiune 3.
Dacă doriți, la final le puteți introduce în cuptorul încins pentru a se rumeni puțin.
Puneți toate ingredientele într-o crăticioară mică și lăsați pe foc până se înmoaie fructele.
Când e gata feliați mușchiuleții, așezați cartofii și bucățile de carne pe farfurie și turnați sos deasupra.