Mușchiuleț de pui cu garnitură pestriță

AutorAdrian Pescaru
DificultateÎncepător

Mușchiuleț de pui la grătar cu garnitură de mix legume fierte și la grătar.

ShareSave
Randamente4 porțiiTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 500 gr mușchiuleț de pui
 500 gr legume asortate (fasole verde, mazăre, morcov, porumb, ardei gras, dovlecel)
 condimente ( sare, piper, cimbru)

Mod de preparare:

1

Mușchiulețul de pui se condimentează cu sare, piper, cimbru și se lasă apoximativ 15 minute.

2

Legumele, cât mai pestriț colorate se fierb în apă cu puțină sare. Pot fi utilizate legume atât din conservele proprii, cât și mixuri deja asortate existente în comerț.

3

Mușchiulețul de pui se frige pe grătar până capătă o culoare plăcută, dar să rămână în același timp suculent.

4

Dovlecelul se taie rondele și se prepară la grill cu puțină sare.

5

Ingredientele se așează pe un platou într-un mod cât mai plăcut. Se poate servi atât cu condimentele de bază, cât și cu sosuri (picante sau nepicante)

Ingrediente

 500 gr mușchiuleț de pui
 500 gr legume asortate (fasole verde, mazăre, morcov, porumb, ardei gras, dovlecel)
 condimente ( sare, piper, cimbru)

Indicații

1

Mușchiulețul de pui se condimentează cu sare, piper, cimbru și se lasă apoximativ 15 minute.

2

Legumele, cât mai pestriț colorate se fierb în apă cu puțină sare. Pot fi utilizate legume atât din conservele proprii, cât și mixuri deja asortate existente în comerț.

3

Mușchiulețul de pui se frige pe grătar până capătă o culoare plăcută, dar să rămână în același timp suculent.

4

Dovlecelul se taie rondele și se prepară la grill cu puțină sare.

5

Ingredientele se așează pe un platou într-un mod cât mai plăcut. Se poate servi atât cu condimentele de bază, cât și cu sosuri (picante sau nepicante)

Mușchiuleț de pui cu garnitură pestriță