fbpx

Mușchiuleț de pui cu garnitură pestriță

AvatarAutorAdrian Pescaru
DificultateÎncepător

Mușchiuleț de pui la grătar cu garnitură de mix legume fierte și la grătar.

ShareSalvează
Produce4 PorțiiTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total45 mins

Ingrediente:

 500 g mușchiuleț de pui
 500 g legume asortate (fasole verde, mazăre, morcov, porumb, ardei gras, dovlecel)
 condimente ( sare, piper, cimbru)

Mod de preparare:

1

Mușchiulețul de pui se condimentează cu sare, piper, cimbru și se lasă apoximativ 15 minute.

2

Legumele, cât mai pestriț colorate se fierb în apă cu puțină sare. Pot fi utilizate legume atât din conservele proprii, cât și mixuri deja asortate existente în comerț.

3

Mușchiulețul de pui se frige pe grătar până capătă o culoare plăcută, dar să rămână în același timp suculent.

4

Dovlecelul se taie rondele și se prepară la grill cu puțină sare.

5

Ingredientele se așează pe un platou într-un mod cât mai plăcut. Se poate servi atât cu condimentele de bază, cât și cu sosuri (picante sau nepicante)

Ingrediente

 500 g mușchiuleț de pui
 500 g legume asortate (fasole verde, mazăre, morcov, porumb, ardei gras, dovlecel)
 condimente ( sare, piper, cimbru)

Direcții

1

Mușchiulețul de pui se condimentează cu sare, piper, cimbru și se lasă apoximativ 15 minute.

2

Legumele, cât mai pestriț colorate se fierb în apă cu puțină sare. Pot fi utilizate legume atât din conservele proprii, cât și mixuri deja asortate existente în comerț.

3

Mușchiulețul de pui se frige pe grătar până capătă o culoare plăcută, dar să rămână în același timp suculent.

4

Dovlecelul se taie rondele și se prepară la grill cu puțină sare.

5

Ingredientele se așează pe un platou într-un mod cât mai plăcut. Se poate servi atât cu condimentele de bază, cât și cu sosuri (picante sau nepicante)

Mușchiuleț de pui cu garnitură pestriță