fbpx

Musli homemade

AutorDia și Bucătăria🍴
DificultateÎncepător

Musli făcut în casă cu fulgi de ovăz, stafide, merișoare, nucă și miere. Un mic dejun sănătos și dulce.

ShareSalvează
Produce3 PorțiiTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total25 mins

Ingrediente:

 200 g musli
 2 stafide
 1 linguri(ă) merișoare
 4 nuci
 2 miere

Mod de preparare:

1

Într-un bol punem fulgii de ovăz simpli, adăugăm stafidele, merișoarele și nucile.

2

Adăugăm 2 linguri de miere lichidă.

3

Amestecăm până când toti fulgii de ovăz devin lipicioși.

4

Transferăm amestecul în tava de copt.

5

Coacem în cuptor pentru 15 minute la foc mic, să se întărească mierea.

6

La final, după ce s-a răcit, mărunțim cu mâna amestecul și îl punem în vasul de servire.

Ingrediente

 200 g musli
 2 stafide
 1 linguri(ă) merișoare
 4 nuci
 2 miere

Direcții

1

Într-un bol punem fulgii de ovăz simpli, adăugăm stafidele, merișoarele și nucile.

2

Adăugăm 2 linguri de miere lichidă.

3

Amestecăm până când toti fulgii de ovăz devin lipicioși.

4

Transferăm amestecul în tava de copt.

5

Coacem în cuptor pentru 15 minute la foc mic, să se întărească mierea.

6

La final, după ce s-a răcit, mărunțim cu mâna amestecul și îl punem în vasul de servire.

Musli homemade