Naut Cu Paste Si Sos De Rosii

AutorDaniel Breda
DificultateÎncepător

O reteta de paste mai "atipica" cu un nivel ridicat de proteine.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 400 gr paste fierte
 250 gr naut
 400 gr rosii decojite la conserva
 1 tbsp pasta de rosii
 100 gr parmezan
 1 ceapa
 4 catei usturoi
 1 tsp sare
 ½ tsp piper
 ½ tsp fulgi de chili
 1 tsp busuioc uscat
 1 legatura patrunjel

Mod de preparare:

1

Intr-o tigaie se pune la incalzit putin ulei de masline in care se caleste ceapa tocata pentru 5 minute dupa care usturoiul tocat pentru inca 2 minute. Adaugam nautul impreuna cu conserva de rosii si o lingura de pasta de rosii, sare, piper, chili si lasam la foc medium mic pentru 10 minute.

2

La final adaugam patrunjel tocat si busuiocul uscat si mai lasam sa fiarba 2 minute.

3

Punem pastele fierte peste sos impreuna cu parmezanul si un polonic de apa de la paste si amestecam bine.
Enjoy!

Ingrediente

 400 gr paste fierte
 250 gr naut
 400 gr rosii decojite la conserva
 1 tbsp pasta de rosii
 100 gr parmezan
 1 ceapa
 4 catei usturoi
 1 tsp sare
 ½ tsp piper
 ½ tsp fulgi de chili
 1 tsp busuioc uscat
 1 legatura patrunjel

Indicații

1

Intr-o tigaie se pune la incalzit putin ulei de masline in care se caleste ceapa tocata pentru 5 minute dupa care usturoiul tocat pentru inca 2 minute. Adaugam nautul impreuna cu conserva de rosii si o lingura de pasta de rosii, sare, piper, chili si lasam la foc medium mic pentru 10 minute.

2

La final adaugam patrunjel tocat si busuiocul uscat si mai lasam sa fiarba 2 minute.

3

Punem pastele fierte peste sos impreuna cu parmezanul si un polonic de apa de la paste si amestecam bine.
Enjoy!

Note

Naut Cu Paste Si Sos De Rosii