O reteta de paste mai "atipica" cu un nivel ridicat de proteine.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se pune la incalzit putin ulei de masline in care se caleste ceapa tocata pentru 5 minute dupa care usturoiul tocat pentru inca 2 minute. Adaugam nautul impreuna cu conserva de rosii si o lingura de pasta de rosii, sare, piper, chili si lasam la foc medium mic pentru 10 minute.
La final adaugam patrunjel tocat si busuiocul uscat si mai lasam sa fiarba 2 minute.
Punem pastele fierte peste sos impreuna cu parmezanul si un polonic de apa de la paste si amestecam bine.
Enjoy!
Ingrediente
Indicații
Intr-o tigaie se pune la incalzit putin ulei de masline in care se caleste ceapa tocata pentru 5 minute dupa care usturoiul tocat pentru inca 2 minute. Adaugam nautul impreuna cu conserva de rosii si o lingura de pasta de rosii, sare, piper, chili si lasam la foc medium mic pentru 10 minute.
La final adaugam patrunjel tocat si busuiocul uscat si mai lasam sa fiarba 2 minute.
Punem pastele fierte peste sos impreuna cu parmezanul si un polonic de apa de la paste si amestecam bine.
Enjoy!