O reteta ce poate fi folosita atat la pranz, cat si la cina.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune la fiert orezul, urmand proportile de orez:apa de pe punga.
Nautul se scoate din conserva si se clateste in cateva ape dupa care se lasa la scurs.
Se "calesc" in putina apa usturoiul si ceapa taiate marunt, dupa care se adauga rosia taiata cuburi si se amesteca.
Se adauga nautul, rosile din conserva si se condimenteaza dupa gust.
Se lasa pe foc pana cand sucul de rosii incepe sa fiarba si se amesteca din cand in cand.
Ingrediente
Indicații
Se pune la fiert orezul, urmand proportile de orez:apa de pe punga.
Nautul se scoate din conserva si se clateste in cateva ape dupa care se lasa la scurs.
Se "calesc" in putina apa usturoiul si ceapa taiate marunt, dupa care se adauga rosia taiata cuburi si se amesteca.
Se adauga nautul, rosile din conserva si se condimenteaza dupa gust.
Se lasa pe foc pana cand sucul de rosii incepe sa fiarba si se amesteca din cand in cand.