Naut in sos de rosii cu orez

Autormalia
DificultateÎncepător

O reteta ce poate fi folosita atat la pranz, cat si la cina.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 1 Conserva de naut
 2 Catei usturoi
 ½ Ceapa medie
 1 Rosie
 Orez
 150 gr Conserva de rosii
 Orez
 Condimente (sare, piper, boia iute)

Mod de preparare:

1

Se pune la fiert orezul, urmand proportile de orez:apa de pe punga.

2

Nautul se scoate din conserva si se clateste in cateva ape dupa care se lasa la scurs.

3

Se "calesc" in putina apa usturoiul si ceapa taiate marunt, dupa care se adauga rosia taiata cuburi si se amesteca.

4

Se adauga nautul, rosile din conserva si se condimenteaza dupa gust.
Se lasa pe foc pana cand sucul de rosii incepe sa fiarba si se amesteca din cand in cand.

Ingrediente

 1 Conserva de naut
 2 Catei usturoi
 ½ Ceapa medie
 1 Rosie
 Orez
 150 gr Conserva de rosii
 Orez
 Condimente (sare, piper, boia iute)

Indicații

1

Se pune la fiert orezul, urmand proportile de orez:apa de pe punga.

2

Nautul se scoate din conserva si se clateste in cateva ape dupa care se lasa la scurs.

3

Se "calesc" in putina apa usturoiul si ceapa taiate marunt, dupa care se adauga rosia taiata cuburi si se amesteca.

4

Se adauga nautul, rosile din conserva si se condimenteaza dupa gust.
Se lasa pe foc pana cand sucul de rosii incepe sa fiarba si se amesteca din cand in cand.

Note

Naut in sos de rosii cu orez