Atât de gustoasă, pufoasă și perfectă pentru pauza de ceai.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se încălzește cuptorul la 175 de grade.
Se amestecă uleiul, zahărul și zahărul vanilat într-un bol adânc.
Se bat ouăle și se incorporează.
Se adaugă ingredientele uscate - făina, cacaoa, praful de copt și sarea.
Se amestecă toate ingredientele până la incorporarea completă.
Se tapetează o formă pătrată cu hârtie de copt.
Se toarnă aluatul și se dă la cuptor.
Se coace pentru 30 de minute sau până ce negresa trece testul scobitorii.
Ingrediente
Indicații
Se încălzește cuptorul la 175 de grade.
Se amestecă uleiul, zahărul și zahărul vanilat într-un bol adânc.
Se bat ouăle și se incorporează.
Se adaugă ingredientele uscate - făina, cacaoa, praful de copt și sarea.
Se amestecă toate ingredientele până la incorporarea completă.
Se tapetează o formă pătrată cu hârtie de copt.
Se toarnă aluatul și se dă la cuptor.
Se coace pentru 30 de minute sau până ce negresa trece testul scobitorii.