Un desert gustos, sanatos si rapid
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cartofii se gatesc la abur sau in folie la cuptor pana ce mijlocul devine moale.
Dupa ce se racesc, se curata de coaja si se piseaza pana se obtine o pasta omogena.
Intre timp, se topesc pe abur ciocolata si untul pana se omogenizeaza.
Peste pasta de cartofi se adauga ciocolata topita, zaharul, laptele, faina si praful de copt si se amesteca.
Intr-un bol, oul se bate impreuna cu zaharul.
Branza se amesteca cu oul batut si esenta de vanilie.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se adauga compozitia pentru negresa peste care se pune compozitia cu branza.
Cu ajutorul unei scobitori, se deseneaza forme pentru un aspect de zebra.
Tava se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Cartofii se gatesc la abur sau in folie la cuptor pana ce mijlocul devine moale.
Dupa ce se racesc, se curata de coaja si se piseaza pana se obtine o pasta omogena.
Intre timp, se topesc pe abur ciocolata si untul pana se omogenizeaza.
Peste pasta de cartofi se adauga ciocolata topita, zaharul, laptele, faina si praful de copt si se amesteca.
Intr-un bol, oul se bate impreuna cu zaharul.
Branza se amesteca cu oul batut si esenta de vanilie.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se adauga compozitia pentru negresa peste care se pune compozitia cu branza.
Cu ajutorul unei scobitori, se deseneaza forme pentru un aspect de zebra.
Tava se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute.
Pofta buna!