Negresa cu surprize

AutorTunde70
DificultateÎncepător

Un desert gustos, sanatos si rapid

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

Compozitie negresa
 450 gr Cartof dulce
 150 gr Ciocolata neagra
 1 tbsp Zahar brun
 80 gr Unt
 100 gr Faina
 ½ oz Praf de copt
 2 Lapte
Compozitie branza
 300 gr Branza dulce
 1 Ou
 100 gr Zahar
 1 tbsp Esenta de vanilie

Mod de preparare:

Compozitie negresa
1

Cartofii se gatesc la abur sau in folie la cuptor pana ce mijlocul devine moale.
Dupa ce se racesc, se curata de coaja si se piseaza pana se obtine o pasta omogena.

2

Intre timp, se topesc pe abur ciocolata si untul pana se omogenizeaza.

3

Peste pasta de cartofi se adauga ciocolata topita, zaharul, laptele, faina si praful de copt si se amesteca.

Crema de branza
4

Intr-un bol, oul se bate impreuna cu zaharul.

5

Branza se amesteca cu oul batut si esenta de vanilie.

6

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se adauga compozitia pentru negresa peste care se pune compozitia cu branza.
Cu ajutorul unei scobitori, se deseneaza forme pentru un aspect de zebra.

7

Tava se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute.
Pofta buna!

Ingrediente

Compozitie negresa
 450 gr Cartof dulce
 150 gr Ciocolata neagra
 1 tbsp Zahar brun
 80 gr Unt
 100 gr Faina
 ½ oz Praf de copt
 2 Lapte
Compozitie branza
 300 gr Branza dulce
 1 Ou
 100 gr Zahar
 1 tbsp Esenta de vanilie

Indicații

Compozitie negresa
1

Cartofii se gatesc la abur sau in folie la cuptor pana ce mijlocul devine moale.
Dupa ce se racesc, se curata de coaja si se piseaza pana se obtine o pasta omogena.

2

Intre timp, se topesc pe abur ciocolata si untul pana se omogenizeaza.

3

Peste pasta de cartofi se adauga ciocolata topita, zaharul, laptele, faina si praful de copt si se amesteca.

Crema de branza
4

Intr-un bol, oul se bate impreuna cu zaharul.

5

Branza se amesteca cu oul batut si esenta de vanilie.

6

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se adauga compozitia pentru negresa peste care se pune compozitia cu branza.
Cu ajutorul unei scobitori, se deseneaza forme pentru un aspect de zebra.

7

Tava se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute.
Pofta buna!

Note

Negresa cu surprize