Este o rețetă vegană, fără gluten, dulce cu ingredinte puține și accesibile, care iese foarte gustoasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Această rețetă necesită un aparat de bucătărie ( de tip mărunțitor) în care se poate face toată compoziția.
În primul rând, se mărunțesc igredientele uscate, cum ar fii cacao,zahărul, faina de ovăz, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Se adaugă și ingredientele umede, dovlecelul ras, untul de nuci, laptele din plante și extractul de vanilie și se amestecă.
Se adaugă fulgii de ciocolată în compoziție ( se păstrează o parte din ei pentru ornat).
Preîncălzim cuptorul la 185˚C.
Se toarnă compoziția în tavă și se e presară fulgii de ciocolată peste.
Se lasă între 30-40 de minute la cuptor la 185˚C în funcție de preferințe ( pentru o negresă mai pufoasă se recomandă 30 de minute).
Dupa cele 30-40 de minute, se scoate de la cuptor și se lasă puțin la răcit. Este gustoasă atât caldă, cât și rece.
Ingrediente
Indicații
Această rețetă necesită un aparat de bucătărie ( de tip mărunțitor) în care se poate face toată compoziția.
În primul rând, se mărunțesc igredientele uscate, cum ar fii cacao,zahărul, faina de ovăz, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Se adaugă și ingredientele umede, dovlecelul ras, untul de nuci, laptele din plante și extractul de vanilie și se amestecă.
Se adaugă fulgii de ciocolată în compoziție ( se păstrează o parte din ei pentru ornat).
Preîncălzim cuptorul la 185˚C.
Se toarnă compoziția în tavă și se e presară fulgii de ciocolată peste.
Se lasă între 30-40 de minute la cuptor la 185˚C în funcție de preferințe ( pentru o negresă mai pufoasă se recomandă 30 de minute).
Dupa cele 30-40 de minute, se scoate de la cuptor și se lasă puțin la răcit. Este gustoasă atât caldă, cât și rece.