fbpx

Negresa

AutorVitalis Ildiko
DificultateÎncepător

Combinatia asta este irezistibila: negresa delicioasa cu crema nutella, sau orice alta crema de alune si ciocolata. Reteta este una extrem de rapida, cel putin in ceea ce priveste timpul de preparare. In maxim 10 minute o asezi in tava, in alte 45 o scoti din cuptor si ramane doar sa astepti cu nerabdare sa se raceasca

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire45 minsTimp Total55 mins

Ingrediente:

 140 g faina
 100 g cacao
 1 linguriță(e) praf de copt
 115 g unt topit
 350 g zahar brun
 4 oua
 200 g nutella

Mod de preparare:

1

Combina ingredientele uscate intre ele: faina, cacaua si praful de copt. Separat, combina zaharul brun cu untul topit. Adauga ouale treptat, amestecand dupa fiecare.

2

Incorporeaza ingredientele uscate in compozitia lichida, urmate de crema Nutella. Intinde compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor, la 180 grade, pentru 40-45 minute.

Ingrediente

 140 g faina
 100 g cacao
 1 linguriță(e) praf de copt
 115 g unt topit
 350 g zahar brun
 4 oua
 200 g nutella

Direcții

1

Combina ingredientele uscate intre ele: faina, cacaua si praful de copt. Separat, combina zaharul brun cu untul topit. Adauga ouale treptat, amestecand dupa fiecare.

2

Incorporeaza ingredientele uscate in compozitia lichida, urmate de crema Nutella. Intinde compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor, la 180 grade, pentru 40-45 minute.

Negresa