Negresa

AutorVitalis Ildiko
DificultateÎncepător

Combinatia asta este irezistibila: negresa delicioasa cu crema nutella, sau orice alta crema de alune si ciocolata. Reteta este una extrem de rapida, cel putin in ceea ce priveste timpul de preparare. In maxim 10 minute o asezi in tava, in alte 45 o scoti din cuptor si ramane doar sa astepti cu nerabdare sa se raceasca

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total55 minute

Ingrediente:

 140 gr faina
 100 gr cacao
 1 tsp praf de copt
 115 gr unt topit
 350 gr zahar brun
 4 oua
 200 gr nutella

Mod de preparare:

1

Combina ingredientele uscate intre ele: faina, cacaua si praful de copt. Separat, combina zaharul brun cu untul topit. Adauga ouale treptat, amestecand dupa fiecare.

2

Incorporeaza ingredientele uscate in compozitia lichida, urmate de crema Nutella. Intinde compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor, la 180 grade, pentru 40-45 minute.

Ingrediente

 140 gr faina
 100 gr cacao
 1 tsp praf de copt
 115 gr unt topit
 350 gr zahar brun
 4 oua
 200 gr nutella

Indicații

1

Combina ingredientele uscate intre ele: faina, cacaua si praful de copt. Separat, combina zaharul brun cu untul topit. Adauga ouale treptat, amestecand dupa fiecare.

2

Incorporeaza ingredientele uscate in compozitia lichida, urmate de crema Nutella. Intinde compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor, la 180 grade, pentru 40-45 minute.

Negresa