Un desert rapid si delicios!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preincalzim cuptorul la 170°C.
Intr-un bol amestecam cu un tel galbenusurile, iaurtul, zaharul, esenta de vanilie, amidonul si praful de copt.
In alt bol mixam albusurile cu sarea si apoi le incorporam in galbenusuri.
Tapetam o tava cu hartie de copt si o ungem cu unt, turnam aluatul si o bagam la cuptor circa 50 de minute.
Lasam sa se raceasca si doar apoi scoatem din tava.
Ingrediente
Indicații
Preincalzim cuptorul la 170°C.
Intr-un bol amestecam cu un tel galbenusurile, iaurtul, zaharul, esenta de vanilie, amidonul si praful de copt.
In alt bol mixam albusurile cu sarea si apoi le incorporam in galbenusuri.
Tapetam o tava cu hartie de copt si o ungem cu unt, turnam aluatul si o bagam la cuptor circa 50 de minute.
Lasam sa se raceasca si doar apoi scoatem din tava.